2018. júl 11.

Idén ismét menő a dezodor

írta: DunaCart
Idén ismét menő a dezodor

Tinédzser éveinkben rengetegen használtunk illatos dezodorokat (Impulse szinte biztos megfordult a birtokunkban), ám az évek múlásával ezek veszítettek vonzerejükből, és átvették helyüket a sokkal felnőttesebb, kifinomultabb és látványosabb üvegekbe öntött parfümök.
2018-ban azonban a régről ismert és valaha imádott dezodorok luxus-felújításon estek át, hogy kívánatosabbá válva visszalopják magukat szívünkbe. Még a legpompázatosabb szépségmárkák (mint például a Chanel, a Tom Ford vagy a Jo Malone) is leheletkönnyű testpermetekkel bővítették repertoárjukat a nyárra. Az elegáns csomagolás és az érettebb illatjegyek (mint a pacsuli, fekete bors, vetiver, keserű narancs) szinte ellenállhatatlanná teszik a sprék ezen új nemzetségét.

10.000 forinttól kapható a Chanel citromos, mandarinos, rózsás, vetiveres és pézsmás illata.

Az Estée Lauder kókusz, jázmin, pina colada és naptej (tehát "nyaralás") illatú, hűsítő dezodorának ára nagyjából 12.000 forint körül mozog.

14.000 forint körüli ártól juthatunk hozzá a Jo Loves rózsaszín húsu grapefruit, pacsuli, fekete bors és vetiver illatú dezodorához.

A Tom Ford illata a legjobbak és egyben a legdrágábbak is a szépségiparban. A tengerparton való lustálkodást felidéző Soleil Blanc dezodoruk ára 16.000 forint fölé rúg.

A Jo Malone testpermete szintén 16.000 forint körüli áron kapható. Orchidea, citrusfélék és encián illatkavalkádja olyan, mint egy permetnyi napfény, mely azonnal felfrissíti a bőrt.

 

Forrás

Szólj hozzá

divat szépségápolás chanel parfüm illat dezodor testpermet