2018. júl 06.

5 hónap késéssel indul első útjára a Scenic Eclipse

írta: DunaCart
5 hónap késéssel indul első útjára a Scenic Eclipse

 

A Scenic Eclipse a világ legfényűzőbb luxushajója, továbbá felfedező yachtja,, melynek első útját rengetegen várják már. Eredetileg idén augusztus végén szállhattak volna fel rá az első utasok, ám a kihajózás időpontját most kitolták 2019. januárra.
Glen Moroney, a Scenic alapítója és elnöke, az építési munkálatok megcsúszására hivatkozik, melyért a horvát Uljanik hajógyár felel (ők készítik a Sister Eclipse II testvérhajót is).

Moroney azt nyilatkozta, hogy a hajó elkészülhetett volna ugyan az eredetileg megjelölt időpontra, de az minőségbeli hiányosságokban ütközött volna ki, melyek rombolnák az utasélményt. Az augusztus végére foglaló kuncsaftoknak garantálja, hogy a jegy teljes árát visszafizeti, két éven belüli újrafoglalás esetén pedig 25% kedvezményt biztosít számukra kárpótlásképp.

 

    A Scenic Eclipse egyébként a Scenic első óceánjáró hajója. A rajta található 114 lakosztály mind rendelkezik külön verandával és társalgóval. A fedélzeten 10 különféle étterem közül lehet majd választani, továbbá helyet kapott rajta egy tengeralattjáró, egy helikopter, elektromos kerékpárok, Zodiac felfújható csónakok és kajakok, melyekkel bármely úticél felfedezhető, akár a sarkvidékek is.

 

Forrás

Szólj hozzá

utazás eclipse yacht luxushajó scenic scenic eclipse