2018. júl 31.

A világ 10 legjobb légitársasága

írta: DunaCart
A világ 10 legjobb légitársasága

Fotó: TripAdvisor

Az utasok benyomásai és véleményei alapján a Skytrax vállalat elkészítette a világ legjobb légitársaságainak 10-es toplistáját, mely a következőképp néz ki:

1. Singapore Airlines
2. Qatar Airways
3. ANA
4. Emirates
5. EVA Air
6. Cathay Pacific Airways
7. Lufthansa
8. Hainan Airlines
9. Garuda Indonesia
10. Thai Airways

A Singapore Airlines utoljára 2008-ban állt a legjobb légitársaságok csúcsán, idén azonban a tavalyi győztest, a Qatar Airways-t, sikerült maga mögé szorítania. Yeo Phee Teik ügyfélkapcsolati menedzser azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a légitársaság feltámadását a gépek fejlesztésének, modernizálásának köszönheti, illetve a közép- és hosszú távon indított járatainak. Legújabb, Szingapúrt és New York-ot összekötő járatuk például 19 órás, melyre 2018. októberétől fizethetünk be. Ez a világ jelenleg leghosszabb repülőútja.
A társaság olyan prémium ajánlatokkal is várja még utasait, mint például franciaágyas, hotelszoba szerű lakosztályaival és a világ legkényelmesebb üléseivel.

Fotó: Singapore Airlines

Ha személyes kedvenced nem látod a listán - vagy szimplán csak érdekel a további állás -,  ide kattintva megnézheted, a TOP 100 listán hányadik helyet foglalja el.

 

Szólj hozzá

utazás repülő top10 légitársaság